Zakelijk

Zakelijk

Wilt u het metaalafval van uw bedrijf recyclen? Dan helpt RD Metals u graag verder! Wij ontzorgen u van A tot Z. Zo beschikken wij over verschillende soorten en maten containers die we gratis bij uw bedrijf komen plaatsen. Wanneer deze vol zijn hoeft u ons alleen maar even te bellen en dan komen wij ze zo snel mogelijk omwisselen. Dit wordt vervolgens gewogen zodat u het geld snel ontvangt!

RD Metals bv is een goede partner voor het afvoeren van het metaalafval van uw bedrijf. Wij bieden met name voor bedrijven gedegen oplossingen voor alle praktische en logistieke problemen. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Actief in de regio

We zijn gevestigd in Dordrecht zodat we de Randstad, Zeeland en Brabant zeer snel kunnen bedienen.

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht. Vragen? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring in het midden en klein bedrijf. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht.