Particulieren

Metaalafval inleveren

Ook particulieren kunnen hun metaalafval inleveren op onze locatie. De materialen worden in uw bijzijn gekeurd u ontvangt een ticket/weegbon. U ontvangt een ticket-nummer, met dit nummer kunt u de ingeleverde materialen direct afrekenen bij de kassa. U kunt het geld zowel contant als per bank ontvangen.

Recycling wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Door uw afval te scheiden en naar een erkend bedrijf te brengen draagt u eenvoudig bij aan het milieu. Daarnaast is het financieel ook in uw voordeel! Alle metalen leveren namelijk geld op. Dus in plaats van uw metaalafval naar de stort te brengen of in de container te gooien, krijgt u er bij ons geld voor.

Hoe werkt het?

U kunt met uw auto komen om uw metaalafval bij ons te brengen. Wij zullen u desgewenst helpen met het uitladen om dit vervolgens te wegen in uw bijzijn. Dan wordt de actuele prijs bepaald zodat u direct uw geld kan ontvangen. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Kom gewoon langs met uw metaalafval tijdens onze openingstijden of neem contact met ons op!

Actief in de regio

We zijn gevestigd in Dordrecht zodat we de Randstad, Zeeland en Brabant zeer snel kunnen bedienen.

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing, ook als particulieren? Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht. Vragen? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring in het midden en klein bedrijf. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht.