Metaalsoorten

Hieronder vind u een globlaal overzicht van de metaalsoorten die wij graag van u kopen. Metalen worden ook van oudsher in de volksmond genoemd als schroot, oud ijzer en oude metalen. De metaal- en ijzerprijzen hangen nauw samen met de beursprijzen. Stijgt de beurs in London? Dan heeft dit direct effect op de dagprijzen van de diverse soorten metalen en ijzer. Bij grote opdrachten kunnen we de prijzen voor afkomende metalen en/of ijzer altijd vastleggen.

Onderstaande metaalsoorten kopen wij graag van u in

Product Prijs per KG
Handgepeld koper € 7,70
Gemend rood koper € 7,10
Messing (geel koper) € 4,45
PVC Kabel € 2,50
Oud aluminium € 1,40
Aluminium velgen € 2,00
Loodaccu’s € 0,70
Lood € 1,60
Product Prijs per KG
Zink € 1,80
Brons € 5,20
Grondkabel € 0,80
RVS 304 € 1,70
Elektromotoren € 0,70
Knip ijzer € 0,30
Gruis ijzer € 0,27
inleveren elektrische apparaten
Stekkerkabels inleveren
Oude apparaten inleveren

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalsoorten en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht. Vragen? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring in het midden en klein bedrijf. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht.