Containerservice

Containers of palletboxen plaatsen op locatie

RD Metals plaatst verschillende type containers of palletboxen van 1 tot 40m3 aan industrie en groothandel. Onze flexibele en betrouwbare 24/7 containerservice biedt u de mogelijkheid om optimaal uw metaal te sorteren om zo meerwaarde te genereren. Elke containerplaatsing of lediging wordt professioneel en volgens afspraak uitgevoerd. Wij leveren deze containers of palletboxen voor de inzameling van alle metaalhoudende afvalstromen zoals metaalschroot, productieafval, draaisels, sloopijzer, overtollige voorraad, machines en installaties. Afhankelijk van uw behoefte plaatsen wij een of meerdere containers. Als deze vol zijn komen we ze ook weer ophalen!

Wij zorgen ervoor dat het plaatsen en ophalen van containers gemakkelijk verloopt en u de hoogste prijs voor uw metaalafval krijgt! Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Dat kan! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze site en wij maken zo snel mogelijk met u een afspraak.

Container of palletbox plaatsen?

Op verzoek plaatsen wij een container of palletbox op locatie. Indien nodig kunnen we deze ook voor u omruilen of op komen halen,

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht. Wilt u meer weten over onze containerservice? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring in het midden en klein bedrijf. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht.