Oude grondkabels inleveren Dordrecht

Oude grondkabels inleveren Dordrecht

Oude grondkabels inleveren DordrechtUw oude grondkabels inleveren in Dordrecht? Bij RD Metals bent u daarvoor aan het juiste adres! Het recyclen van oude kabels is erg waardevol. Op die manier draagt u bij aan het milieu en beperkt u de schaarsheid van sommige grondstoffen. Bepaalde grondstoffen zijn tegenwoordig niet altijd meer voldoende beschikbaar, daarom verwerkt en verzamelt RD Metals die grondstoffen om ze te kunnen hergebruiken. Kies RD Metals voor het inleveren van uw oude grondkabels en ontvang de beste service in Dordrecht!

Zo levert u oude grondkabels in

Grondkabels zijn gemaakt van goed geleidende materialen, zoals koper of aluminium. Daarnaast kan de kabel beschikken van een ijzeren mantel die tegen invloeden van buitenaf beschermt. Kabels moeten een keer vernieuwd worden, de oude grondkabels kunnen ingeleverd worden tegen een hoge prijs. De soort en maat is onder andere bepalend voor de hoogte van deze prijs. Ook wordt die prijs dagelijks bepaald door de LME koers. Deze koers veranderd op basis van vraag en aanbod. Bij RD Metals worden de nieuwe prijzen altijd gevolgd, zodat ze u een eerlijke prijs kunnen uitbetalen.

Na het inleveren van uw oude grondkabels in Dordrecht wordt in uw bijzijn door de medewerkers de oude kabels gesorteerd, waarna het vervolgens gewogen wordt om de juiste prijs te kunnen bepalen. U heeft de keus om contant of per bank uitbetaald te worden. Vervolgens gaat het recyclingproces van start!

Contact

RD Metals staat voor een vakkundige en snelle afhandeling van uw oude metalen, dus ook van uw oude grondkabels. Lever daarom uw oude grondkabels bij ons in en geef het een tweede leven. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten of de actuele kabel prijs? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van RD Metals en u wordt dan zo snel mogelijk verder geholpen! Contact opnemen kan door ons contactformulier in te vullen op onze site.

Neem contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    BIJ ONS KUNT U TERECHT MET ONDER ANDERE:

    aluminium | accu’s | roodkoper | messing | brons | roestvrijstaal | lood | zink | etc.

    Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

    Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht.