Ophalen

Metaalafval ophalen

Heeft u veel metaalafval? RD Metals kan alle soorten metaalafval ophalen en verzamelen. Dit is erg belangrijk voor onze samenleving. Er is een schaarste in grondstoffen waardoor deze ook erg duur zijn. Recycling is daarom een manier om het gebruik van schaarse hoeveelheden grondstoffen te verminderen. Wij gaan dus graag voor u aan de slag om uw overtollige materialen af te voeren zodat hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden. De prijzen voor uw metaalafval zijn afhankelijk van de dagkoersen. Wij beschikken over weegsystemen zodat u altijd een eerlijke prijs krijgt, dit kan contant of per bank. Voor de actuele prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Wij zorgen ervoor dat het ophalen van metaalafval gemakkelijk verloopt en u er de beste prijs voor krijgt! Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie? Dat kan! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze site en wij maken zo snel mogelijk met u een afspraak.

Actief in de regio

We zijn gevestigd in Dordrecht zodat we de Randstad, Zeeland en Brabant zeer snel kunnen bedienen.

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht. Vragen? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring in het midden en klein bedrijf. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht.