Elektrisch afval inleveren

Elektrisch afval inleveren

Heeft u elektrische apparaten die niet meer werken of verouderd zijn? Lever ze dan in bij RD Metals! Ons gespecialiseerde team staat klaar om uw elektronisch afval te ontvangen. Na evaluatie bepalen we de waarde en ontvangt u een vergoeding voor de ingeleverde producten. Door dit te doen, draagt u bij aan hergebruik, een steeds belangrijker aspect in onze samenleving. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar het levert ook nog wat op voor u. Een echte win-winsituatie! Maak vandaag nog gebruik van deze mogelijkheid om uw elektrisch afval verantwoord en beloond in te leveren bij RD Metals.

elektrisch afval inleveren

CONTAINERS VOOR METAALHOUDENDE AFVALSTROMEN ZOALS:

Installaties | Machines | Sloopijzer | Overtollige voorraad | Draaisels | Productieafval | Metaalschroot

inleveren elektrische apparaten
Stekkerkabels inleveren
Oude apparaten inleveren

Wat is elektrisch afval

Elektrisch afval, ook wel e-waste (elektronisch afval) genoemd, verwijst naar afgedankte elektrische en elektronische apparaten die niet meer in gebruik zijn of niet meer functioneren. Deze categorie omvat een breed scala aan apparaten, van kleine huishoudelijke apparaten tot grote industriële machines. Voorbeelden zijn mobiele telefoons, computers, koelkasten, wasmachines, televisies. Elektrisch afval bevat vaak waardevolle materialen zoals metalen, plastics en glas, maar het kan ook gevaarlijke stoffen bevatten, zoals kwik en lood. Het juist recyclen en verwerken van elektrisch afval is van groot belang om milieuschade te voorkomen en waardevolle grondstoffen terug te winnen. Dit gebeurd bij ons, wij recyclen de metalen voor hergebruik. Lever u elektrisch afval in bij ons!

Elektrisch afval inleveren kan bij ons!

Optimaliseer uw duurzame inspanningen en ontvang de beste vergoeding voor het inleveren van uw  elektrisch afval bij RD Metals! Maak vandaag nog gebruik van onze vlotte service en neem contact met ons op. Vul het contactformulier op onze website in en wij regelen snel een afspraak. Voor directe vragen zijn we ook bereikbaar via inkoop@rdmetals.nl of telefonisch op 078-6458928. Ontdek de waarde van uw oude materialen en maak een milieubewuste keuze. RD Metals staat klaar om u te helpen bij een soepel inleverproces en een aantrekkelijke vergoeding. Neem de eerste stap naar duurzaamheid en winst!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen bij RD Metals!

Altijd op de hoogte zijn van de laatste metaalprijzen? Download nu onze nieuwe app! RD Metals is een jong (inter)nationaal opererende metaalhandel met een gedegen klantenkring. U wilt toch ook een hoge opbrengst voor uw metaalafval en besparing in uw dagelijkse bedrijfskosten! Bezoek ons aan de Planckstraat 63 te Dordrecht. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de laatste metaal prijzen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.